A Nikken bemutatja!
A teljesértékű táplálkozás forradalma Ételed a gyógyszered .
Hippocrates (az orvostudomány atyja)
Az Eurodiet jelentése szerint1, a táplálkozási szokások és az inaktív
életstílus kapcsolatba hozható a rákos megbetegedések 30-40%-val, a
korai szívbetegségek egyharmadával és az Európában folyamatosan
növekvő elhízással, valamint csontritkulással.
Készült a Krétai Egyetem koordinálásban és alapította az EU Általános
Egészség és Fogyasztóvédelmi Igazgatósága 2001-ben.
Az ipari környezetben előállított és feldolgozott élelmiszerek vitamin és
ásványi anyag hiányosak lehetnek.
A zöldségek és gyümölcsök gyakran éretlenül kerülnek szüretelésre és a
szállítás alatt érlelik őket.
Gyakran külső bevonattal látják el őket a jobb állapot látszólagos
fenntartása érdekében.
Gyakran különböző sugárzási eljárással hosszabbítják meg az
élettartamukat annak érdekében, hogy a boltok polcain tovább legyenek
Az amerikai kormány legfrissebb ajánlása alapján, naponta 9-11 adag
friss zöldséget és zöldséget kellene fogyasztanunk.
Hányan tudják ezt megtenni…? tárolhatóak.
Az amerikaiak 92%-a nem kapja meg a kívánatos.
Az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának jelentése
szerint: tápanyagmennyiséget abból az ételből, amit naponta
elfogyaszt.
Az életminőség elsőszámú meghatározója az egészségünk…. Ennek
érdekében egészségesen kell:
- Aludni
- Táplálkozni
- Mozogni
- Inni és lélegezni a tiszta vizet és levegőt
- Kiegészítőket alkalmazni “A Kongresszus megállapította, hogy
kapcsolat
áll fenn a különböző táplálékok vagy táplálék kiegészítők fogyasztása és a
krónikus betegségek, mint pl. rák, szívproblémák, és csontritkulás között.”
“A Kongresszus megállapította, hogy a táplálékok fontossága és az étrendi
kiegészítők az egészség fenntartása és a betegségek megelőzése
szempontjából tudományosan bizonyítottak.”
Amerikai törvények 103-
417 Az egészséges táplálkozás és annak oktatása szakasz.
A teljes értékű táplálkozás előnyei
-a teljes értékű táplálékok szinergiája
- feldolgozott élelmiszerek értékes és egyéb alkotóelemi eltűnnek
(A fehérliszt előállítása során 22 tápanyag és az ásványi anyagok 70%-a a kenyérben tönkre van téve).
-megnövelt tápanyag felvétel
- egyedüli forrása a fito tápanyagoknak
A teljesértékű táplálékok tartalmazzák a fito tápanyagokat.
A fito tápanyagok védelmi funkciót látnak el.
Minden növény 20-200 fito tápanyagot tartalmaz.
A zöldárpafű a Jade Greenzym-ban teljesértékű táplálék.
Az Amerikai Étel és Gyógyszer Szövetség engedélyezte a „teljesértékű
táplálék” kifejezés alkalmazását a zöldárpafűre és a tengeri algára.
Ha semmi mást, csak a Jade Greenzyme-ot fogyasztaná, akkor is
egészségesen élne! Jade GreenZymes
• Zöld táplálék – Chlorophyll(oxigenizál)
• Természetes lúgosító, méregtelenít
• Különleges zöldárpa Coix Lachryma-jobi
• Enzimek, vitamin és tápanyagok
• Minőségi – Különleges eljárással szárított (nem pép)
• Aktív összetevők a zöldárpában
• Enzimek, vitaminok, ásványi anyagok és aminó savak
• Emészthető rostok - Cyamopsis tetragonoloba
• Méregtelenítés - Kombu (tengeri alga)
• Energia – Gyöngyárpa kivonat
• A zöldárpa előnyei
• Dr. Yoshihide Hagiwara 10 évi kutatás után a zöldségek világában arra a
megállapításra jutott, hogy a zöldárpa az összes többihez képest a legkiválóbb.
• „A kutatásaim bebizonyították, hogy a zöldárpa levelei tartalmazzák a
legdúsabb táplálékforrást, ami a bolygónkon egyetlen forrásból elérhető."
• - 30-szor több B1 vitamin, mint a tejben*
• - 6.5–szer több karotin, mint a spenótban*
• - 7-szer több C-vitamin, mint a narancsban*
• Tudomány és technológia hivatal, Forrás Kutatási Szövetség, és a Japán
Élelmiszer Vizsgáló Központ
• A zöldárpa előnyei
• Dr. Yoshihide Hagiwara 10 évi kutatás után a zöldségek világában arra a
megállapításra jutott, hogy a zöldárpa az összes többihez képest a legkiválóbb.
• „A kutatásaim bebizonyították, hogy a zöldárpa levelei tartalmazzák a
legdúsabb táplálékforrást, ami a bolygónkon egyetlen forrásból
elérhető."
• - 30-szor több B1 vitamin, mint a tejben*
• - 6.5–szer több karotin, mint a spenótban*
• - 7-szer több C-vitamin, mint a narancsban*
• Tudomány és technológia hivatal, Forrás Kutatási Szövetség, és a
Japán Élelmiszer Vizsgáló Központ
• A zöldárpa előnyei orvosi tanulmány anyagokban,– nem
szükségszerűen fogyasztói szempontból
• segít az allergiás tüneteket csökkenteni
• (Chemical and Pharmaceutical Bulletin 1999)
• Segít a pH-t (savlúg háztartás) egyensúlyban tartani
• Segít az immunrendszer erősítésében
• (Japan Pharm Sciences 1981)
• Segít a vércukor egyensúlyban tartásában (Diabetes 1997)
• Segít a koleszterinszint csökkentésében
• (Journal of Nutritional Science & Vitaminology 1993 39:73)
• A zöldárpa vitamintartalma Karotin C vit B-1 vit klorofill zöldárpa 52,000
329 1.29 149 fejes saláta 200 5 .06 0 paradicsom 400 20 .08 0 búza
0.01 .30 0 tej 20 2 .04 0 narancs 120 50 0.1 0 (Japan Élelmiszer Elemző
Központ) •
Ásványi anyag tartalom a zöldárpában ca mg fe cu k zöldárpa 1108 224
16 1.36 8800 fejes saláta 21 9 .5 .15 208 paradicsom 3 11 .2 .1 288
búza 30 106 3.2 .65 361 tej 170 29 1.2 .05 160 narancs 14 1 .2 0 0
(Japan Élelmiszer Elemző Központ)
• Ciaga™
• Egyedi, különleges keveréke 16 gyümölcsnek és gyümölcs kivonatnak
• Gazdag antioxidáns tartalmának köszönhetően segíti az egészséges szívműködést
• Hideg feldolgozással készül, ezáltal megőrzi a gyümölcsök tápanyagtartalmát
• Finom nektár az egész családnak • Az USA-ban mindössze 5
gyümölcsből áll össze a teljes gyümölcsfogyasztás 50%-a– narancs,
banán, alma, dinnye és szőlő
• A szervezetnek sok gyümölcsre van szüksége ahhoz, hogy
hozzájusson a szükséges fito tápanyagokhoz….
• 16 összetevőt tartalmaz!!
• 40% Gránátalma
• 30% Aloe Vera
• 27% gyümölcslé (körte, cseresznye,áfonya, szőlő, narancs, málna és
mandarin )
• 3% gyümölcs kivonat (zöld tea, vörös rizs, jujube)
• 0% víz, ízesítés és tartósítószer
• Gránátalma
• 30-40% polyphenol – erőteljes antioxidáns
• 3-szor annyi antioxidáns, mint a vörösborban, vagy zöld teában
• Káliumot, C vitamint, niacint (B1 vitamin) és sok rostot tartalmaz.
• A szaksajtóban a szívbetegségek és a rák megelőzőjeként jellemzik.
A gránátalma az új csodaszer, amely a szívet védi Izraelben tudósok
kimutatták, hogy napi egy pohár gránátalmalé csökkenti a szív és
keringési megbetegedések kockázatát.
„A gránátalmalé tartalmazza a legmagasabb antioxidáns koncentrációt,
más juiceokhoz képest, mint pl. Vörösbor, és zöld tea” mondta Michael Avram professzor team vezető.
Ez jó hír, mivel az antioxidánsok a természetben előforduló anyagok a
növényekben, melyek megvédik a szervezetet a szabad gyököktől – a vérben előforduló „rossz” anyagoktól.
ALOE VERA •
Több mint 75 féle tápanyagot tartalmaz •
Gyulladás gátló
• Antibakteriális
• Immunrendszer erősítő
• Poly-saccharidokat tartalmaz
• Tiszta nyersanyag tartalom
• A tiszta azt jelenti, hogy tartalmazza mindazt a jót, ami a természetes
állapotában (feldolgozatlanul) is benne van:
• teljes gyümölcstartalom: gránátalma, aloe vera, körte, csereszenye,
málna és fehérszőlő.
• természetes gyümölcskivonat:
-barnarizs,
-vörösrizs,
-mandarin
-narancs
- málna
-sütőtök
-zöldtea
- jujub
- hibiszkusz,
• ORAC – Szabadgyök megkötő kapacitás = antioxidáns tartalom
• Független laboratóriumi teszteredmények az antioxidáns mennyiségre
30ml termékben .
• Tudta..? Mindössze 2 evőkanál CIAGA 780 egységnyi antioxidánst
tartalmaz.
Ennyi antioxidáns 4 banánban van!
A szabad gyökök a képen látható módon támadják meg sejtjeinket.